Algemene voorwaarden

Artikel 1, het aanbod:

Al onze fietsen uit voorraad zijn ofwel direct anders op korte termijn af te leveren. Bij fietsen op bestelling zijn wij gebonden aan de levertijden van de desbetreffende leverancier. Deze kunnen wijzigen of uitgesteld worden. Bij het bestellen van 'speciale' fietsen, versta hieronder drielwielers/senioren en/of bakfietsen is afname verplicht. Ook wij kunnen deze namelijk niet retour sturen indien besteld.

Artikel 2, prijzen:

Al onze genoemde en geschreven prijzen zijn in Euro's inclusief BTW. Wij zijn niet verantwoordelijk voor druk- en/of typfouten.

Artikel 3, betaling:

Betalingen kunnen bij ons verricht worden via contanten, pin of bankoverschrijving. Deze laatste binnen 8 dagen te voldoen. 

Artikel 4, annulering:

De koper kan het bestelde onderdeel en/of fiets annuleren mits optijd aangegeven. Afgenomen onderdelen en accessoires kunnen geruild worden mits onbeschadigt en met reden. Afgenomen fietsen nemen wij niet retour.

Artikel 5, reparatie:

Het repareren van u fiets gaat altijd op afspraak, wij bellen/smsen als u reparatie klaar staat. Deze kan op een dag gerepareerd worden als u deze in laat plannen. Voor 10 uur brengen is dezelfde dag ophalen. Bij onvoorzienigheden aan de reparatie wordt altijd contact met u opgenomen met een prijs opgave, mits anders afgesproken bij het brengen van u fiets. 

Artikel 6, weigering:

Wij mogen u reparatie fiets ten alle tijden weigeren.

Artikel 7, ophalen van reparatie:

Nadat u een telefoon of sms bericht ontvangen heeft dient u de fiets zo snel mogelijk gehaald te worden. Bij meerdere malen contact met u te hebben en het niet ophalen van u reparatie nemen wij ons het recht dat we u € 10,00 (zegge tien Euro) per week "stallings" kosten in rekening te mogen brengen.

Artikel 8, leenfietsen:

Wij hebben op afspraak altijd een leenfiets beschikbaar, de kosten hiervoor bedragen € 3,00. U betaald op onze leenfietsen geen borg, wel stellen wij u aansprakelijk voor geleden schade en/of diefstal voor onze leenfietsen. De genoemde bedragen zijn éénmalig, de leenfiets dient hierbij wel zo snel mogelijk retour worden gebracht indien u fiets klaar staat. Bij onze elektrische leenfietsen brengen wij € 5,00 in rekening.

 

Contactgegevens

  • President Kennedylaan 160
  • 4707 BG, Roosendaal
  • info@hellemonsfietsen.nl
  • (0165) 54 06 00
  • KvK: 65841492
  • BTW: NL001808974B78
  • IBAN: NL78RABO0309280338

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00 - 18.00 uur
Woensdag:  9.00 - 18.00 uur
Donderdag:  9.00 - 18.00 uur
Vrijdag:  9.00 - 18.00 uur
Zaterdag:  9.00 - 17.00 uur
Zondag:  Gesloten


Facebook


Onze merken

Freebike
Juncker
Popal
Sunday
SuperSuper
Trenergy
Volare