Multicycle


Multicycle

Multicycle

Multicycle

Multicycle

OVER MULTICYCLE
Multicycle werd in 1977 opgericht in de Achterhoek. In die tijd groeide de vraag naar recreatieve fietsen, maar de gebruiksvriendelijkheid liet vaak nog te wensen over. Multicycle speelde hierop in met handgemaakte fietsen die comfort en kwaliteit boden. Vanaf de eerste dag zorgde de passie van de vakmensen bij Multicycle voor vernieuwing.

Een doorbraak was het versnellingssysteem met vrijloop in de crank, dat schakelen veel eenvoudiger maakte dan met een conventionele derailleur. Ook met andere innovaties trok Multicycle vaak de aandacht, zoals hydraulische remmen en de eerste accuverlichting.

ZO GROEIDE MULTICYCLE
Uit van een werkplaats met twee gepassioneerde pioniers tot een modern bedrijf, waar vakmensen met trots en zorg werken.
Bij Multicycle maken we fietsen met passie en deze passie vindt u terug in elke Multicycle fiets.
EEN MERK MET HISTORIE
Multicycle werd in 1977 in de Achterhoek opgericht door Nico Bieleveldt en zijn vrouw. In die tijd groeide de vraag naar recreatieve fietsen, maar de gebruiksvriendelijkheid liet vaak nog te wensen over. Multicycle speelde hierop in met handgemaakte fietsen die comfort en kwaliteit boden.

INNOVATIES
De passie van de Multicycle vakmensen zorgde regelmatig voor vernieuwing. Een doorbraak was het versnellingssysteem met vrijloop in de crank, dat schakelen veel eenvoudiger maakte dan met een conventionele derailleur.

Ook met andere innovaties trok Multicycle vaak de aandacht, zoals hydraulische remmen en de eerste accuverlichting.
PERSOONLIJKE AANDACHT
Van een werkplaats met twee gepassioneerde pioniers groeide Multicycle uit tot een modern bedrijf, waar vakmensen een hechte band met elkaar hebben.

Fietsliefhebbers, gedreven door passie, trots en persoonlijke aandacht. Want bij Multicycle maken we fietsen met passie en die passie vindt u terug in elke fiets van Multicycle.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • President Kennedylaan 160
  • 4707 BG, Roosendaal
  • info@hellemonsfietsen.nl
  • (0165) 54 06 00
  • KvK: 65841492
  • BTW: NL001808974B78
  • IBAN: NL78RABO0309280338

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00 - 18.00 uur
Woensdag:  9.00 - 18.00 uur
Donderdag:  9.00 - 18.00 uur
Vrijdag:  9.00 - 18.00 uur
Zaterdag:  9.00 - 17.00 uur
Zondag:  Gesloten


Facebook


Onze merken

Freebike
Juncker
Popal
Sunday
SuperSuper
Trenergy
Volare