Informatie

Fabrikant / importeur:
Soci.bike
https://socibike.nl/


ENRA Verzekeringen
Fietsverzekering:
Bij ENRA verzekert u deze fiets al vanaf € 278,- bij een fiets met ART-goedgekeurd slot (verplicht) voor 3 jaar.*


Aangesloten bij:
CycleLease
NFP Fietsplan

Dealer van:
ENRA Verzekeringen
Unigarant Verzekeringen

Garantie:
24 maanden fabrieksgarantie


PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.

Soci.bike Bakfiets

Soci.bike Bakfiets met Hydraulische schijfremmen

Neem contact met ons op over deze fietsDe soci.bike is de meest veilige, comfortabele en duurzame elektrisch ondersteunde bakfiets. Met de soci.bike heb je altijd wind mee! Het is een bakfiets met de beste eigenschappen die je je kunt wensen, en hij ziet er ook nog eens fantastisch uit!

Waardetransport
Wat je dierbaar is moet veilig zijn

In het verkeer kunnen onverwachte dingen gebeuren, en je bakfiets moet daar op voorbereid zijn. De twee onder een kleine hoek geplaatste voorwielen bieden meer stabiliteit en veiligheid dan bakfietsen met twee wielen.

Klep dicht! Of open
Gek dat niet elke bakfiets dat heeft

Kinderen en honden hebben de neiging om zwaarder te worden. Dankzij de voorklep gaat in- en uitladen nog makkelijker dan bij een auto.

Past door elke deur
Zet de fiets makkelijk binnen

Je eigen bezit bewaar je graag op een veilige plaats. soci.bike is zo ontworpen dat de bakfiets door elke standaard deur past. Zo zet je je soci.bike zonder gedoe veilig achter de schuttingdeur in de tuin of droog binnen.

Enviolo automatische versnelling
Schakelen is zó 1996

Elke soci.bike is standaard uitgerust met een Enviolo automatische versnelling. Als je voor een stoplicht weg rijdt met een volle bak wil je snel en soepel optrekken, op vlakke stukken wil je tempo maken. Dat gaat vanzelf. Zodat jij van de zon kan genieten, of van je kinderen. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Bafang middenmotor
Comfortabeler én veiliger

Elektrische fietsen hebben een middenmotor (bij de trapas) of een motor in de wielnaaf. Maakt dat uit? Absoluut. Een middenmotor kan sneller reageren op je trapbewegingen, waardoor fietsen veel soepeler en natuurlijker aanvoelt. Je krijgt alleen trapondersteuning als dat je bedoeling is, niet als je even stopt met trappen omdat je net voor dat paaltje uitwijkt. Een middenmotor is comfortabeler én veiliger.

Speciaal ontwikkelde wielbeschermers
Vingers komen later ook nog van pas

Een van de leukste dingen aan kinderen is dat ze nieuwsgierig zijn en veel willen uitproberen. Vingers in spaken steken, bijvoorbeeld. Daarom ontwikkelden we speciaal voor de soci.bike wielbeschermers, die het wiel en de spaken veilig afschermen.

Robuuste bagagedrager
Vriendjes kunnen ook mee

Of je nou kinderen in bulk vervoert of boodschappen, de soci.bike is er klaar voor. Het is een van de weinige bakfietsen met een robuuste bagagedrager. Prima geschikt voor een extra kinderzitje of fietstassen

Veiligheidsgordels
Ready for take off

In de bak zitten twee degelijke driepunts veiligheidsgordels. Kinderen vinden ze gaaf, ouders vinden het een geruststelling.

Tektro hydraulische schijfremmen
Hopelijk houden ze hun ontbijt binnen

Soms zitten er te weinig minuten in een dag, en dan wil je tempo maken. Gelukkig heb je hydraulische schijfremmen: ontwikkeld om loeihard en heel precies te kunnen remmen. Zodat je veilig kunt reageren op onverwachte situaties.

Grote actieradius
Kom maar op, mooie zomerdag

Accu’s zijn duur, dus als fietsfabrikant kun je daar het makkelijkst op bezuinigen. Wil je net met drie kinderen en de weekendboodschappen dat bruggetje oprijden, is je accu leeg. Kom je alsnog chagrijnig en bezweet aan, en te laat. Wij houden niet van dat soort compromissen. Daarom heeft iedere soci.bike standaard een 720 Wh accu. Afhankelijk van de omstandigheden kun je daar ongeveer 120 km mee rijden.

En er was licht
En het werkt ook nog

We gingen de strijd aan met loshangende verlichtingsdraadjes, slippende dynamo’s en lege batterijen. Verlichting moet ‘t gewoon doen, punt. Daarom verwerkten we twee stootbestendige koplampen ín het frame, en werkten we de bedrading netjes weg. Het achterlicht en de koplampen werken via de hoofdaccu en kun je aan- en uitschakelen via het bedieningspaneel.€ 4.250,-

TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • President Kennedylaan 160
  • 4707 BG, Roosendaal
  • info@hellemonsfietsen.nl
  • (0165) 54 06 00
  • KvK: 65841492
  • BTW: NL001808974B78
  • IBAN: NL78RABO0309280338

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00 - 18.00 uur
Woensdag:  9.00 - 18.00 uur
Donderdag:  9.00 - 18.00 uur
Vrijdag:  9.00 - 18.00 uur
Zaterdag:  9.00 - 17.00 uur
Zondag:  Gesloten


Facebook


Onze merken

Juncker
Multicycle
Popal
Puch
Sunday
Volare