Nieuw in onze collectie! BECK fietstassen!

BECK fietstassen, sterk en verfrissend!


Nieuw in onze collectie! BECK fietstassen!

In 2011 is het idee voor het merk Beck ontstaan. Een sterke fietstas met vrolijke accenten. Een handige flesjes houder, mooie en opvallende buckles en een harde achterkant met optionele afstandhouder. Maar vooral sterk en stevig.
En dat sloeg aan. Met name in stedelijke gebieden waar veel grote stevige fietstassen worden gebruikt was de Beck Classic een grote hit. Snel opvolgende collecties zorgden voor een run op bepaalde limited editions. Want op was ook echt op.

In middels is Beck volwassen aan het worden. De collectie wordt ieder kwartaal sterk uitgebreid en er zijn weinig alternatieven voor. De prijs is goed en de modellen sluiten goed aan bij de behoeften van de gebruiker. De slogan is daarom aangevuld: Beck punt. Verder zoeken hoeft niet meer.

Voor Beck was het aanbod aan fietstassen vrij stoffig. Dat moest en kon anders. Concurrenten waren of te duur, te truttig, te slecht qua kwaliteit en te saai. Het hele imago van een fietstas was niet je dat. Toch zijn fietstassen handig, want wij vervoeren nou eenmaal graag veel op de fiets.

Nieuwe Beck lijnen maken hier een eind aan. Het kan dus toch: een frisse, goed betaalbare fietstas. Daar is niet iedereen blij mee. Met name onze concurrenten.
de rest van de markt wel. Winkeliers zijn blij met het nieuwe aanbod en er komen wekelijks nieuwe Beck dealers bij.

De Beck collectie matched ook goed bij fietsen van het seizoen. Daar wordt door de styling afdeling goed naar gekeken. Subtiel door-combineren noemen we dat bij Beck. Zo is er voor iedere fiets een perfecte tas.

Beck is niet stoffig
Beck is niet duur
Beck is kwalitatief hoogwaardig
Beck is stoer
Beck is vernieuwend en dynamisch

Beck is rauw!

Geen bloemetjes en suffe patronen. Maar functioneel en strakke producten. Dat is Beck. Goed doordacht en innoverend. Gewoon praktisch en strak. Voor elke fiets is een Beck te vinden.

http://beck-tassen.nl/


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • President Kennedylaan 160
  • 4707 BG, Roosendaal
  • info@hellemonsfietsen.nl
  • (0165) 54 06 00
  • KvK: 65841492
  • BTW: NL155577682B01
  • IBAN: NL78RABO0309280338

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00 - 18.00 uur
Woensdag:  9.00 - 18.00 uur
Donderdag:  9.00 - 18.00 uur
Vrijdag:  9.00 - 18.00 uur
Zaterdag:  9.00 - 17.00 uur
Zondag:  Gesloten


Facebook


Onze merken

Gazelle
Juncker
Kreidler
Multicycle
Popal
Volare