Informatie

Fabrikant / importeur:
Multicycle
http://www.multicycle.nl


ENRA Verzekeringen
Fietsverzekering:
Bij ENRA verzekert u deze fiets al vanaf € 170,- bij een fiets met ART-goedgekeurd slot (verplicht) voor 3 jaar.*


Unigarant Verzekeringen
Fietsverzekering:
Bij Unigarant verzekert u deze fiets al vanaf € 229,- (Unigarant Fietsverzekering zonder Anti-diefstalchip, 36 maanden) *


Aangesloten bij:
ANWB Fiets Lease
CycleLease
Fiscfree
NFP Fietsplan

Dealer van:
ENRA Verzekeringen
KingPolis Verzekeringen
Unigarant Verzekeringen

Garantie:
24 maanden garantie


PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.

Multicycle Elektrische fiets

Multicycle Legacy 7 versnellingen met Schijfrem met hydraulische bediening

Neem contact met ons op over deze fiets

ACTIEFIETS!
€ 3.499,- € 2.799,-De Legacy EM is een sportieve e-bike die beschikt over een KMC ketting aandrijving en Shimano Deore schijfremmen. Deze e-bike is stabiel en betrouwbaar en staat garant voor jarenlang fietsplezier. Fietsen van en naar uw werk of in uw vrije tijd? De Legacy EM is van alle gemakken voorzien en is de perfecte fiets voor de échte fietsliefhebber. De bijzondere Denim Blue kleur maakt van de Legacy EM een eyecatcher. 

BROSE MIDDENMOTOR
De middenmotor van Brose is de stilste motor op de markt en is prachtig verwerkt in het frame. De middenmotor van Brose hebben een lange levensduur en zijn ijzersterk. Door een unieke koppeling in de motor ervaart u tijdens het fietsen zonder ondersteuning geen enkele weerstand van de motor. Dit zorgt voor optimaal rijplezier, zowel met als zonder trapondersteuning.

SUPERNOVA VERLICHTING
Wanneer het donker is, kunt u vertrouwen op de verlichting van Supernova. Zeker wanneer u op pad gaat met een e-bike is het belangrijk dat u obstakels snel ziet. De Supernova verlichting zorgt ervoor dat u ver en breed om u heen kunt kijken. En het maakt niet uit waar u rijdt: door de Supernova verlichting bent u perfect zichtbaar voor uw medebestuurders.

ANTI-LEK BANDEN
De Legacy EM is voorzien van de beste Vredestein Perfect Xtreme 5* anti-lek banden. Door jarenlange ervaring en kennis te combineren, is Vredestein in staat om banden te produceren met een maximale lekbescherming. Hierdoor wordt de kans op lekrijden drastisch verminderd.

KRACHTIGE ACCU
Wij hebben al onze e-bikes voorzien van de allerbeste en krachtigste accu. Hierdoor bent u verzekerd van een perfecte rijbeleving en kunt u prachtige fietstochten maken. De betrouwbare Li-Ion 36V accu heeft een vermogen van maar liefst 518 wattuur. Daarnaast is de accu vergrendelbaar en uitneembaar. U laadt de accu op waar u dat wilt. De accu wordt geleverd met een 4Ah snellader, waardoor de accu ook weer snel is opgeladen!


€ 3.499,-
€ 2.799,-

TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • President Kennedylaan 160
  • 4707 BG, Roosendaal
  • info@hellemonsfietsen.nl
  • (0165) 54 06 00
  • KvK: 65841492
  • BTW: NL001808974B78
  • IBAN: NL78RABO0309280338

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00 - 18.00 uur
Woensdag:  9.00 - 18.00 uur
Donderdag:  9.00 - 18.00 uur
Vrijdag:  9.00 - 18.00 uur
Zaterdag:  9.00 - 17.00 uur
Zondag:  Gesloten


Facebook


Onze merken

Freebike
Juncker
Popal
Sunday
SuperSuper
Trenergy
Volare